10300002-10604063-49020012
Telefonszám: 06-30-643-1760
E-mail: daganatos@gmail.com

Alapítvány támogatása magánszemélyként

Az alapítvány sikeres működését első sorban a  támogatóinknak köszönhetjük, akik támogatása nélkül alapítványunk nem tudna annyi beteg, daganatos gyermeken segíteni, és az általunk kitűzött célok gyakorlatilag megvalósíthatatlanok lennének. Alapítványunk legnagyobb bevételi forrása az adó 1%, melyből évente egyre több daganatos gyermeken tudunk segíteni.

Az alapítvány céljai eléréséhez továbbra is köszönettel fogadunk bárminemű felajánlást, melyekből a daganatos, beteg gyermekeken, és családjaikon tudunk segíteni.

Magánszemélyként Ön a következő formákban támogathatja alapítványunkat:
  • Banki átutalással alapítványunk bankszámlaszámára: 10300002-10604063-49020012
  • Sárga színű postai csekk befizetésével, melyet e-mailben vagy telefonon igényelhet alapítványunktól
  • Adóbevallás esetén az adó 1% felajánlásával. Alapítványunk adószáma: 18118236-1-41

Alapítványunk közhasznú szervezet, így minden nemű (anyagi, tárgyi) támogatásról adóigazolást állítunk ki. Az igazolás birtokában Ön a hatályos törvények szerint levonhatja adománya összegét az adóalapból!

Az adóigazolás kiállításához szükséges adatokat (név, cím, adószám) telefonon, illetve e-mailben közölheti.

Felmerülő kérdések esetén keressen bennünket bizalommal, az alapítvány munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére:

Tel: 06-30-643-1760