Óriási segítség  a daganatos kislánynak

Óriási segítség a daganatos kislánynak

Cintia története évekkel ezelőtt vált nagyon szomorúvá. 2007-ben diagnosztizáltak nála agydaganatot, a Daganatos.hu Alapítványhoz két évvel később fordultak segítségért. Azóta többször és rendszeresen kaptak anyagi támogatást, de ez is kevésnek bizonyult.

A nagycsaládot az apa egyedül tartja fenn, Cintia mellett állandóan ott van az édesanyja. Ráadásul a többi testvérről is gondoskodni kell. A család teljesen elszegényedett. Több százezer forintos rezsihátralékkal, tüzifa nélkül indultak neki a télnek. Fűteni csak az őszi lomtalanításkor összeszedett hulladékkal tudtak.

Támogatóinknak és az adó 1%-os felajánlásoknak köszönhetően rendkívüli segítséget nyújthattunk a családnak: kifizettük a rezsihátralékot és több hónapra elegendő tüzifát vásároltunk nekik. Cintia története annyira meghatotta az egyik budapesti általános iskola 3. osztályosait, hogy a kicsik is gyűjtésbe kezdtek.

Egy egész kisbusz megtelt a két hét alatt összegyűjtött ruhákkal, játékokkal és tisztítószerekkel. Cintia családja nagyon hálás a segítségért, amely a lehető legjobbkor érkezett, hisz már nem tudtak volna fűteni és a szolgáltatók is kikapcsolással fenyegetőztek.

A család nevében is köszönjük a segítséget!