Mosógéppel, laptoppal és tv-vel segítettünk a leukémiás kislánynak

Berni alig volt 10 éves, amikor 2008-ban kiderült, hogy leukémiás. Azóta a bátyja kétszer is adott őssejtet, hogy meggyógyulhasson a beteg gyermek, de ez idő alatt a család nagyon elszegényedett. Bernadett nővére a főiskola mellett dolgozik, hogy valamivel támogathassa a családi kasszát, de még így is nagyon sok lemondással járt a legfiatalabb testvér gyógyíttatása.

A két transzplantáció között a gyermek Hepatitis-B vírussal fertőződött meg, majd miután felépült, mélyvénás trombózis alakult ki nála. A második kemoterápiás kezelést 2012-ben írták elő az orvosok.

A család azért fordult a Daganatos.hu Alapítványhoz, hogy néhány készülékkel segítsük a kislány életét a hazatérés után. Bernadett most magántanuló, közösségbe még nem mehet, ezért nagyon fontos volt számára egy laptop és egy televízió. A kislány egy évig feküdt kórházban.

Mielőtt haza engedték a család kifestette, felújította a szobáját, de mosógépre már nem jutott. Így alapítványunk a rendszeres anyagi támogatás mellett egy mosógépet is adományozott a családnak. A család nevében is köszönjük a segítséget támogatóinknak, és azoknak, akik adójuk 1%-át alapítványunknak ajánlották fel.