Gokart időmérőn a daganatos gyermekek

Egymás után száguldoztak a beteg gyerekek a Westend parkolójában kialakított gokart pályán, október 13-án. A daganatos gyermekekért szervezett családi délutánon 12 daganatos gyermek és családja, olimpikonok, paralimpikonok és élsportolók vettek részt.

A Daganatos.hu Alapítvány és a program többi támogatója azért szervezte a rendezvényt, hogy a sokszor hónapokig zárt lakásban, vagy kórházban lévő gyerekeknek örömet okozzon. Az élmény maradandó lett, a Karting Promotion gokart pályáján együtt rótták a köröket a beteg gyerekek, testvéreik és az olimpikonok, paralimpikonok, élsportolók. A kisebbeket elismert sportolóink vitték a pályára.

Nem csak az önfeledt gokartozás csalt mosolyt a gyerekek arcára. A kung-fu bemutató mellett a családok együtt fotózkodtak a sportolókkal és persze Csirmaz Brúnó versenyautójával. A rendezvény végén pedig nagyon büszkén álltak a dobogóra a gyerekek, hisz köztük gokart-versenyt hirdettek a szervezők. A támogatóknak köszönhetően igazán értékes ajándékokat kaptak a sportolók és a családok is, mindenki külön ajándékcsomagot kapott.

Az időmérő legjobbjai pedig értékes nyereményeket vihettek haza. Napszemüvegeket, mobiltelefonokat és egy családi hétvégére szóló utalványt osztottak ki a nyertesek között. A jótékonysági délutánon részt vettek: Tóth Dávid, Paumann Dániel és Kulifai Tamás olimpikonok, Dani Gyöngyi, Juhász Veronika, Krajnyák Zsuzsa, Szabó Nikolett paralimpikonok, Csirmasz Brúnó, a rallycross legifjabb reménysége, Sinka Zsolt erőművész, valamint Kovács László és Fekete Tamás kung-fu bajnokok is. A rendezvény házigazdája az egykori rally-s, Répa Kata volt.

A beteg gyerekek szülei feledhetetlen élménynek nevezték a Karting Promotion, a Sports Fun Club, a Mobilbirodalom.hu és a Daganatos.hu Alapítvány szervezésében rendezett jótékonysági gokart-délutánt.

Az alapítvány meglepte a daganatos gyermekeket gokartozással